Kreatív menyasszonyainknak szeretnénk kedvezni “DIY esküvő” cikksorozatunkkal, mely által betekintés nyerhető a kézzel készített, varázslatos esküvői dekorációk és kiegészítők világába! Ez a megoldás amellett, hogy költséghatékony, garantáltan személyesebbé is válik, és teljes mértékben saját igényre szabható – megéri belefektetni az energiát! Másodikként a sorban, a DIY esküvői tábla elkészítését mutatjuk be.

 

Szemezgess kedved szerint a lenti elkészítési technikák közül – ha DIY esküvői tábla a téma, a lehetőségek tárháza megnyílik elötted!

 

Amint a Nagy napra meghívott szeretteid megérkeznek a rendezvény helyszínére, egyfajta köszöntésre, eligazításra van szükségük. Mivel ti minden bizonnyal ekkor már a bevonulásra készültök, a DIY esküvői tábla felhasználásával könnyedén üzenhetsz számukra. Pár szóval köszönd meg részvételüket, ismertesd az útirányt a pontos helyszínre, az esküvő menetét, az ünnepi menüt, esetleg mutasd be a koszorúslányokat. 

A DIY esküvői meghívónál már bemutattuk a kalligráfiát, mely jelenleg abszolút fénykorát éli – ezeket a díszes betűket érdemes itt is alkalmazd.

 

DIY esküvői tábla DIY esküvői tábla DIY esküvői tábla DIY esküvői tábla

Ráhangolásképp ízelítőt is adhatsz mindennapjaitokból romantikus fotókkal, idézetekkel vagy bemutathatod a közös életutatok fontosabb eseményeit. Ha az interneten is nyomot szeretnétek hagyni, akár ezeken az üzenőfelületeken is megkérhetitek a résztvevőket, hogy a saját hashtagetekkel töltsék fel fotóikat. A formális ünnep után mókás üzenetekkel is oldhatjátok a hangulatot. Emellett elhunyt szeretteitekről való megemlékezésre is használhatod, hisz tudod: lélekben ők is veletek ünnepelnek ezen a napon!

 

DIY esküvői táblaHasználj rusztikus hatású fát!

  

A bérléssel szemben sokkal inkább pénztárcabarát megoldás, ha saját magad állsz neki a dekoráció elkészítésének. Ehhez nagyszerű alapanyag a fa, hiszen viszonylag könnyedén formálható, tartós és sokoldalú. 

Az utóbbi években a raklapok újra felhasználása egyre népszerűbbé válik – ezt az alapanyagot itt is bevetheted!

 DIY esküvői tábla  

DIY esküvői táblaAz elegáns üveg is segítségedre lehet!

  

Ez az anyag könnyedén díszíthető gravírozással, festékkel, továbbá akár egy lapra megörökített üzenet vagy egy dekoráció is megvédhető vele, akár egy 3 dimenziós kép. Gondoltál volna arra, hogy egy ócskának tűnő tükör köszöntse vendégeiteket a helyszínen?

  DIY esküvői tábla

  

DIY esküvői táblaÉrdemes megfontolnod a klasszikus táblákat is!

  

A különböző formájú és rögzítésű, krétával feliratozható táblák is nagy hasznodra lehetnek, melyeken az elrontott szöveget, ábrákat egyszerűen kijavíthatod.

  

 

Kedvet kaptál? Kattints a lenti képek valamelyikére, és nyűgözd le vendégeid az általad készített DIY esküvői tábla segítségével!

 

 

Természetesen az esemény után ezeket a táblákat megőrizheted emlékbe vagy akár otthonotok díszeként is használhatod – így minden nap felelevenítheti számotokra azt a csodaszép napot!

 

Mondok jobbat: akár a lakodalom ülésrendjét is közölheted egy DIY esküvői tábla segítségével – de erről majd a következő cikkünkben olvashatsz bővebben! 🙂

 

Az “DIY esküvő” további bejegyzései is érdekelhetnek:

A képek forrása: Pinterest

Pin It on Pinterest

Share This