Esküvő kiállítás 2019-ben, nem csak Budapesten

Szerző: | 2019. 03. 28. | Esküvő

Ihletet kapni a tökéletes esküvő megtervezéséhez bárhol lehet. Lehet, hogy túl sokat is álmodozunk róla! Számtalan online forrás van, ahonnan tájékozódhatunk a legújabb esküvői trendekről.

Élőben látni a ruhákat és a kellékeket azonban egészen más. Akkor szembesülünk csak vele, hogyan hat ránk egy-egy darab. Ezért nagyszerű dolog egy esküvői kiállítás. A legjobb hely, hogy ötleteket merítsünk. Nézzétek meg, hol és mikor várhatóak esküvői kiállítások az országban!

2019. április 6-7. – Verseg – Nyílt nap

Esküvői Nyílt Nap a Fenyőharaszt Kastélyszállóban! Leginkább az esküvői dekorációkon lesz a hangsúly az eseményen. Bemutatják 2019 legújabb sátor díszítési trendjeit, a legdivatosabb alapanyagokat, dekorációs lehetőségeket.

2019. április 14. – Alsópetény – Helyszínbejárás programokkal

Helyszínbejárások a Prónay-kastélyban, esküvői beszélgetés a szakma képviselőivel és tortakóstoló. A belépés a nyílt napra ingyenes.

Program
• 10:00 Regisztráció, vendégérkezés
• 10:30 Helyszínbejárás 1. – benne liget kóstoló program (Waldorf Wedding)
• 11:30 Esküvői Ridikül talk show – Beszélgetés az esküvő szakma képviselőivel – Moderátor: Debreczeni Attila
• 13:00 Tortakóstoló a Marangona torták ízeiből
• 13:30 Helyszínbejárás 2. – benne liget kóstoló program (Waldorf Wedding)
• 14:30 Tortakóstoló a Marangona torták ízeiből
• 15:00 Egyéni beszélgetések

Esküvői Ridikül talk show beszélgetőpartnerei:
• Soós Dóra – Waldorf Wedding
• Szabó Mónika – Fleur & Ballon Dekor
• Müller Éva- Marangona cukrászda
• Debreczeni Attila – Cilinderesek.hu ceremóniamester, a nap moderátora
• Déri Annamária – Icon esküvőszervezés
• Halász Éva – Esküvői ruhatervező
• Karai Péter – Partyssimo zenekar vezetője
• Horváth Tamás – Fotográfus
• Takács-Bajay Iván – Okosmeghívó

2019. október 5-6. – Győr – Esküvő kiállítás

A tökéletes házasságkötés hozzávalóit mutatja be ez az esküvő kiállítás, ami a legnagyobb Északnyugat-Magyarországon. A rendezvényen számos kiállító és változatos programok várják az érdeklődőket.

Az aktuális trend testközelből megcsodálható. Színes programok, érdekességek és nyeremények várják a helyszínre látogatókat.

Karikagyűrűk, szemkápráztató tortacsodák, gyönyörű menyasszonyi csokrok és esküvői dekorációk, fotográfusok, éttermek, zenekarok. Az elmaradhatatlan vőlegény és menyasszonyi ruhákról ne is beszéljünk. A helyszínen regisztráló jegyespárok esküvői ajándékot kapnak és a rendezvény zárásaként nyereménysorsoláson vehetnek részt.

2019. október 13. – Sopron – Esküvő kiállítás

Hetedik alkalommal szervezik meg a minden évben nagy népszerűségnek örvendő Soproni Esküvőkiállítást. Az esemény idén a Liszt Ferenc Kulturális Központban kerül megrendezésre. Idén is színvonalas kiállítókkal és sok meglepetéssel várnak minden érdeklődőt.

2019. október 26-27. – Budapest – Őszi Esküvő Kiállítás

A Magyarországon legnagyobb Őszi Esküvő Kiállítás idén a Hungexpon várja érdeklődőit. 9500 nm-en, 250 kiállítóval találkozhatnak a látogatók! Különleges helyszínek, álomruhák, csodálatos virágköltemények, elbűvölő ékszerek, esküvő szervezők az ország minden területéről.

Néhány már lezajlott esküvői kiállítás kedvcsinálónak!

XVII. Miskolci Esküvői Kiállítás és Vásár, 2019. január 19-20., ITC Székház

„A szervezők célja több, mint egy évtizede változatlan: hosszú-hosszú utánajárások helyett a teljes esküvő leszervezhető legyen ezen a két napon. A megjelenő cégek széles skálája erre minden módot biztosít, hisz minden megvásárolható és leköthető itt az esküvőhöz, és akik itt dönteni tudnak a kiállító szolgáltatók között, jellemzően komoly kedvezményekkel tudnak hozzájutni az áhított szolgáltatáshoz.

Miskolc eredeti Esküvői Kiállítása híres arról, hogy a kétnapos rendezvényre a helyi esküvős szakma színe-java mellett az ország számos pontjától is érkeznek nagyszámban kiállítók, akik erősen megpezsdítik a megye esküvős életét, rengeteg újdonságot hoznak. A kiállítás ideje alatt óránként nyereménysorsolás várja a látogatókat. A két napot bemutatók, kóstolók, Mixershow tarkítja, fő betétprogramként az Álompár választással!”

Esküvő kiállítás Székesfehérváron, 2019. január 12-13., Hotel Novotel

„Mi most egy helyszínre gyűjtöttük az esküvői szakma kiváló és elismert képviselőit, akik évek-évtizedek óta sikeresen elégítik ki az ifjú párok igényeit, valósítják meg ötleteiket és teszik felejthetetlen emlékké közös életük kezdetének napját. Megkönnyítjük Nektek a szervezést azzal, hogy itt egy nap alatt, több mint 50 szolgáltatóval ismerkedhettek meg.”

 

Láthatjátok, országszerte található olyan esküvői kiállítás, ahol ihletet kaphattok. Nincs más hátra, mit bevésni a dátumokat a naptáratokba!

Képek forrása: Pinterest

Ezek is érdekelhetnek

Esküvői ruhák
Esküvői ruhák trendje 2019-ben

Esküvői ruhák trendje 2019-ben

Manapság a pároknak rengeteg lehetősége van, hogy esküvőjüket egyedivé tegyék. Ebben a cikkben kifejezetten a menyasszonyokhoz szólunk. Mivel fejezhetné ki jobban egyéniségét egy ara, mint a ruhájával? Az esküvői ruhák trendje 2019-ben a vagány, különleges részleteknek kedvez. Összegyűjtöttünk nektek néhányat legkedveltebb fogások közül, jó szemezgetést!
Tovább olvasom
Esküvő a természetben
Esküvő a természetben

Esküvő a természetben

Egyre kevesebb pár képzeli el esküvőjének polgári ceremóniáját hivatalban. Ezzel szemben gyakran választják helyszínül a vacsorahelyszín kertjét vagy teraszát. Az sem ritka, hogy tóparti vagy lovas esküvőt választanak. Hasonlóan népszerűek az erdei vagy tisztáson rendezett menyegzők. De miért is olyan csábítóak ezek az ötletek? Nem utolsó sorban pedig mire kell figyelnünk a megvalósításkor?
Tovább olvasom

Pin It on Pinterest

Share This