Esküvői helyszínek, ha a legszebbre vágysz

Szerző: | 2019. 02. 11. | Esküvői helyszínek

Romantikus esküvőről álmodozol? Akkor a házasságkötő termet nem Neked találták ki! Szerencsére nem is kell egy szűkös terembe zsúfolódnotok a szertartás ideje alatt: az ország számos pontján szebbnél szebb helyszínek közül válogathattok, ha exkluzív környezetben szeretnétek összekötni az életeteket.

 

Az esküvői helyszínek ma már mind látványban, mind a szolgáltatások színvonalában valóban minden igényt képesek kielégíteni, sőt, akár a legmerészebb elképzeléseket is túlszárnyalják. Válogatásunkban ezúttal azokat részesítettük előnyben, ahol lehetőség van a természethez közel, a szabad ég alatt is lebonyolítani a rendezvényt, ám ha az időjárás hűvösebbre fordulna, fedett helyen is hasonló színvonalat és kényelmet biztosítanak számotokra.

Esküvői helyszínek Budapest

A fővárosban se szeri, se száma a legváltozatosabb igényekre szabott rendezvényhelyszíneknek. A lehetőségeknek csupán a meghívottak száma és a könnyű megközelíthetőség szab határt.

 

A Citadella és a János-hegyi Erzsébet kilátó rendezvényhelyszínei lélegzetelállító panorámával és magas színvonalú catering szolgáltatásokkal várnak. Mindkettő tökéletes esküvői helyszín, ahol a város felett mondhatjátok ki a boldogító igent. Ha inkább a vízen töltenétek a napot, a Dunán is egybekelhettek. A szertartást az anyakönyvvezető a hajó fedélzetén is megtarthatja, de a hajó kapitányát is felkérhetitek az esküvői ceremónia levezénylésére.

Esküvői helyszínek Pest megye

Varázslatos környezetben, meghitt körülmények között szeretnétek tölteni a Nagy Napot? Mindenképpen érdemes körülnéznetek a vidéki esküvői helyszínek között. Így az exkluzív rendezvényhelyszín és a személyre szabott vendéglátás mellett a vendégeitek elszállásolásának kérdését is egy csapásra megoldhatjátok. (Sőt, a hajnalig tartó mulatozás zaját sem teszi senki szóvá, és persze a parkolás sem lehet gond.)

Prónay-kastély

Kezdjük a sort a Prónay-kastéllyal. A Budapest közelében, Alsópetényben található nógrádi kúria Nagykastélyának korhű termei és pompás kastélyparkja ideális helyszín 150 fős vendégsereg vendégül látására.

Deák Udvarház

Budapesttől 35 km-re Kakucson, az akác és fenyves erdőkkel körülölelt Deák Udvarház tökéletes helyszínt nyújt romantikus stílusú esküvőkhöz. Az erdei kúria békebeli időket idéző nyugalma megalapozza a szertartás ünnepélyes hangulatát, a csend, a családias légkör és a fatüzelésű kemencében készített tradicionális ételek pedig felejthetetlené teszik a nagy napot.

Esküvői helyszínek vidéken

Puchner-kastély

Lenyűgöző környezetben, főúri pompában esküdhettek egymásnak örök hűséget a bikali Puchner Kastélyszállóban. Itt minden adott akár 250 fő vendégül látására és az időjárás sem okozhat kellemetlen meglepetéseket: napsütéses, derült napon a kastély parkjában, borongós idő esetén a négycsillagos Kastélyszálló legszebb szobáit és termeit vehetitek igénybe.

2019-ben már csak kevés szabad időpont maradt, ezért ha itt tartanád az esküvődet, gyorsan kell döntened.

Talléros

A vintage stílusért bolondulsz? 650 m2-es fűthető-hűthető rendezvénysátrában a Talléros Rendezvényház 130 főt tud színvonalas körülmények között vendégül látni. Fotózáshoz meseszép hátteret nyújtanak a Japán kert páratlan ékességei. A fotózás ideje alatt pedig a vendégek a Látványpálinkafőzde különlegességeivel is megismerkedhetnek.

Esküvői helyszínek Balaton

Méltán örvend nagy népszerűségnek a Balaton környéke is.

Villa Vitae

Legyen elegáns és stílusos, de könnyed és modern is?

A Villa Vitae Balatonfüredtől mindössze néhány kilométerre, mesés környezetben, Tihanyi-félszigetre néző panorámával vár benneteket.

A wellness részleg finn szaunával, infra szaunával, gőzkabinnal, kültéri jacuzzival és medencével ráadásul kifejezetten vendégmarasztaló, így másnap, hazautazás előtt lehetőségetek nyílik egy kis feltöltődésre is.

TB Ranch

Valószínűleg nem gondoltál arra, hogy akár egy pajtában is egybekelhetnétek. Várj, még ne görgess tovább! Ha szokatlan, egyedi és családias helyszínt keresel, a nyíradonyi Tamásipusztán megtalálhatod. A hatalmas lovas birtokon, a TB Ranchen egy igazi pajtában rendezhetsz egy óriási western hangulatú bulit.

Pálma Rendezvényház

Ha egzotikus hangulatú esküvőre vágysz, csupán a tatai Pálma Rendezvényházig kell utaznotok. A lenyűgöző szépségű Angolparkban található helyszín polgári és egyházi esküvők megrendezésére is lehetőséget kínál.

Szent Orbán Hotel

Meghitt, különleges hangulatú esküvőre remek választás lehet a Szent Orbán Hotel is. A Börzsöny szívében, Kóspallagon található, Európában egyedülálló farönk szállodában a világ zajától távol ünnepelhettek, miközben egy wellness szálloda minden kényelmi szolgáltatását igénybe vehetitek.

Bock Hotel Ermitage

Rusztikus stílusú esküvő egy szőlőbirtokon? Igen! A Villány szívében található 4 csillagos Bock Hotel Ermitage és Óbor étterem autentikus varázsa, a villányi borvidék magával ragadó hangulata a garancia arra, hogy feledhetetlen napotok legyen. A szálloda konyhája az ország 25 legjobb éttermének egyike, és számtalan hagyományos esküvői fogást kínálnak különleges köntösben.

Bármilyen helyszínt választotok, a különleges napra örökké emlékezni fogtok. A rokonok, barátok jókívánságait pedig egy esküvői vendékkönyvben őrizhetitek meg, melybe belelapozva évtizedek múltán is feleleveníthetitek a legszebb pillanatokat. Sőt, akár a jeles nagyon használt ültetőkártyájukat is odaadhatjátok nekik, akár könyvjelző gyanánt is. 🙂

Pin It on Pinterest

Share This