Esküvői ruhák trendje 2019-ben

Szerző: | 2019. 03. 21. | Az év trendjei, Ruhák

Manapság a pároknak rengeteg lehetősége van, hogy esküvőjüket egyedivé tegyék. Ebben a cikkben kifejezetten a menyasszonyokhoz szólunk. Mivel fejezhetné ki jobban egyéniségét egy ara, mint a ruhájával? Az esküvői ruhák trendje 2019-ben a vagány, különleges részleteknek kedvez. Összegyűjtöttünk nektek néhányat legkedveltebb fogások közül, jó szemezgetést!

Mit hallunk általában, ha a menyasszonyi ruha színéről van szó? Azt, hogy férjhez menni csak fehérben – ha mégsem, később megbánjuk. Idén azonban az esküvői ruhák trendje pontosan rácáfol erre!

Pasztell kék

Egy-egy apró részlet erejéig eddig is vittek színt a ruhákba. Ebben az évben viszont még nagyobb változások történtek a divatban. Bátrak voltak a tervezők és az esküvői ruhák teljes alapszínét megbolondították.

Az egyik legnagyobb sláger a halvány kék lett. Természetesen a többi lágy pasztellszín is bőven versenyben van. Ez a szín egyébként igazi Hamupipőke-hatást idéz elő!

Bordó

A másik nagy kedvenc a színes menyasszonyi ruhák közül a bordó. Ezzel az igen gazdag, élénk színnel persze óvatosabban kell bánni. Inkább a szegélyeken, fodrokon, kisebb kiegészítőkön jelenik meg.

Képzeljük csak el, milyen remekül lehet a bordót felhasználni még! Mind a vőlegény ruháján, mind a koszorús lányok ruháján visszaköszönhet. Arról nem is beszélve, hogy milyen látványos csokrot készíttethetünk ebben a színben.

Elsőre túl dominánsnak tűnhet a bordó, azonban nem szabad megijedni tőle. Remekül kombinálható a fehér árnyalataival és isteni a füstös rózsaszínnel.

Arany

Ki ne szeretne úgy ragyogni élete nagy napján, ahogy senki más? A csillogáshoz a legjobb választás 2019 harmadik divatszíne, az arany. E mellé a gyönyörű szín mellé különleges textúrák is társulnak.
A fátyolos, pezsgős árnyalatoktól kezdve, a fémes, vibráló aranyig minden választható. Ne féljünk a teljes menyasszonyi ruha alapszíneként használni! Megfelelő kiegészítőkkel nem lesz túl sok a sziporkázásból.

A dekoráció és a ruhák színe

Kis kitérő, de cseppet sem mellékes dolog! Egy színes esküvői ruha esetében a dekorációt is könnyebb lesz kitalálni. Mindenképpen a ruha színéhez igazíthatjuk a helyszín díszítésének színeit is.

Mindhárom felsorolt szín esetében nyúlhatunk a legkézenfekvőbb elemhez: a virágszirmokhoz. Ezekkel a selyemből készült rózsaszirmokkal például nem foghattok mellé. Szórhatják koszorús lányok kis kosarakból, vagy díszítheti az ünnepi asztalt.

Masnik

Igen bájos és nőies kellékkel bővült az esküvői ruhák trendje. Idén ugyanis visszatértek a legnépszerűbb kiegészítők közé a masnik. Az egész ruhát uraló és a szolid masni is tökéletes választás!

A masninak is ezer arca van. Kelthet kifejezetten sikkes vagy elegáns hatást. Lehet rusztikusabb, romantikus esküvői szett nélkülözhetetlen eleme. Minden azon múlik, milyen anyagból és méretben készül az a masni.

A masni nem szín vagy textúra, hanem formai elem. Éppen ezért érdemes egy fazon-szemlét végezni, ha masnis megoldásban gondolkodunk. Ebben a korábbi cikkünkben innen közelítjük meg az esküvői ruhákat. Nézzétek végig és inspirálódjatok!

Kosztümök és kezeslábasok

Ha átváltottunk a fazonokra, akkor jöjjön zárásképpen a legmerészebb újdonság! Az esküvői ruhák trendje idén az igazán bátraknak (is) kedvez. Vagány újragondolása a menyasszonyi ruhának a kosztüm és a kezeslábas.

Hihetetlenül nőies és csinos darabok közül válogathatunk. Flitterek, csipke, kivágott hát, magas derék, alakot hangsúlyozó szabás! Mindenkinek ajánljuk ezt az üdítő megoldást, aki szakítana egy kicsit a hagyományokkal.

Talán elsőre mindenképpen az elegáns szettek dobozába tennénk ezt a megoldást. Bár kétségtelenül megállja ott a helyét, romantikusabb, bohóbb összeállítások is épülhetnek rá. Nyugodtan kísérletezzünk anyagokkal, színekkel és fazonokkal!

Reméljük, hogy megihlettek titeket 2019 esküvői ruha trendjei. Kétségtelenül mindenki találhat a fenti ötletek közül valamit, ami passzolhat az egyéniségéhez. Színek, formák, anyagok, fazonok, ráadásul mindezek variálhatók is tetszés szerint.

Kapcsolódó cikkek

Tengerészkék-fehér esküvő
Tengerészkék-fehér esküvő

Tengerészkék-fehér esküvő

Gondoltunk egyet, és megszületett az “Esküvői színpaletta” nevezetű cikksorozatunk. Havi egy bejegyzéssel várunk a blogon, melyben bemutatjuk a hónap színére, illetve színkombinációjára épülő esküvő teremdekorációját, menyasszonyi ruha inspirációkat. Ihletet adunk a meghívókhoz, csokrok összeállításához és a tortadíszítéshez egyaránt. Ebben a hónapban a tengerészkék-fehér esküvő témájára esett a választásunk.
Tovább olvasom

Pin It on Pinterest

Share This