Különleges esküvői helyszínek jegyes vagy esküvői fotózáshoz

Szerző: | 2019. 02. 14. | Esküvői helyszínek

Ha ti sem szeretetek a megszokottat, az unalmasat, a hétköznapit, irány valamelyik ezek közül a különleges esküvői helyszínek közül. Hiszen közeledik a nyár, és mivel valami merészre vágytok, ideje gyorsan lépnetek!

Mutatom, miket válogattam össze.


Ha izgultok, hogy jól sikerülnek-e a fotók, dobjatok be egy felest ezekből a Mr. és Mrs, poharakból, amiket utána kelléknek is nyugodtan használhattok!

A könyvtárak ódon vagy ultramodern hangulata

Ha különlegességre vágynék, biztos itt tartanám a fotózást. Már csak azért is, mert a könyvtárak sokszor eklektikus hangulatúak, és engem vonz az ilyesmi.

Ha viszont ti ultramodernre vágytok, annak sincs semmi akadálya.. Hiszen milyen különleges az a nézőpont, ha a fotós a karzatról készít rólatok fotókat, nem igaz?

Irány a szabad levegő

Másik nagy kedvenc, az én esküvőm is szabad téren, egy kastély parkjában volt. Rendeljetek magatoknak jó időt, és élvezzétek, ahogy a hitvesi gyűrűn megcsillan a napfény!

Számtalan csodaszép hely van az országban, mutatok is ötöt!

Múzeumban, képgalériában

Igazán rendkívüli hatásúak lesznek a képek, ha csodálatos alkotások között készülnek. Minden esetre egyeztessetek a múzeummal vagy a képgalériával, hogy a háttérben feltűnhet-e egy-egy alkotás.

Barlangban

Sajnos általában nem lehet gyertyákat gyújtani a barlagokban, cserébe meseszép és egyedi megvilágítással rendelkeznek.

Ha pedig valamelyik tavas barlangot választjátok, különleges képek fognak készülni, ahogy az arcotok az opálos vagy épp kristálytiszta vízben tükröződik.

Hegyek közt

Szerencsére az ország bővelkedik hegyekben, és ha elég bátrak vagytok, nyugodtan szervezhetitek ide a fotózást. Adjatok a fotós lábára sportcipőt, magatokra kössetek mászókötelet, és fél úton már el is készülhetnek a különleges képek.

Különleges helyszín a sokak által legszebbnek titulált Rám-szakadék, de a Csobánc vagy a Hármashatárhegy sem panaszkodhat.

Szőlőskertben, borászatban, pincében

A jó bor mellé szép menyasszony és kiváló fotós dukál. Magyarország számtalan borvidékkel rendelkezik, így a választást inkább rátok bízom.

Vidámparkban

Ki mondhatja el, hogy az esküvői fotói vidámparkban készültek, óriáskerékkel a háttérben? Szinte senki, ugye? És milyen sok kelléket használhattok még! Körhintára fel, vattacukrot a kézbe és elő a fotókellék szettel is!

Kikötőben

Ugyan tengeri kikötőnk nincs, de a Balatonon elég sok szép helyet találni. Kérjetek meg egy hajótulajdonost, hadd menjetek fel a hajóra a fotózás erejéig!

Hőlégballonon

Kék ég a háttér, és lobog a hajatok a szélben. A hőlégballon lángja különleges fényt vet az arcotokra. A fotós pedig a szomszédos ballonból készíti a képeket.

Merésznek kell lenni, ha ezt bevállaljátok, de irány az ég és a napsütés!

Reptéren

Nyilván nem a Ferihegyi reptérre gondolok, sokkal inkább valamilyen kisebb, akár mezőgazdasági reptérre. Vagy akár repülési múzeumra. Egy a fontos: a háttérben jól látszódjon a repülőgép.

Vasúti múzeumban

Paksnál van egy jól felszerelt vasúti múzeum, ha a mozdonyok szerelmesei vagytok. Itt is igazán meglepő képek készülhetnek, de azért a ruhátokra vigyázzatok.

Pin It on Pinterest

Share This