Gondoltunk egyet, és megszületett az “Esküvői színpaletta” nevezetű cikksorozatunk. Havi egy bejegyzéssel várunk a blogon, melyben bemutatjuk a hónap színére, illetve színkombinációjára épülő esküvő teremdekorációját, menyasszonyi ruha inspirációkat. Ihletet adunk a meghívókhoz, csokrok összeállításához és a tortadíszítéshez egyaránt. Ebben a hónapban a rose gold esküvő témájára esett a választásunk.

Ez az árnyalat az utóbbi években hatalmas népszerűségre tett szert. Az ember akárhova néz, belefut ebbe a réz és arany közt félúton található színbe. Legyen szó ruháról, cipőről, táskáról, karóráról, vagy akár bútorról, lakásdekorációról. Amellett, hogy divatos, mértékkel használva rendkívül kifinomult és nőies megjelenést kölcsönöz.

 

Lássuk, az esküvőn hogyan tudjuk ízlésesen felhasználni ezt a lehengerlő árnyalatot:

 

Meghívók, ültetőkártyák, vendégkönyv

rosegold rosegold rosegold

Már a meghívó átadásánál betekintést adhatunk leendő esküvőnk hangulatába, így érdemes megfontolni a rózsaarany színben tündöklő kalligrafált sorokat. Természetesen a tökéletes esküvői idézet kiválasztásáról sem szabad megfeledkezni! Emellett a rose gold esküvő apró díszeként szolgálhat egy-egy fémesen csillogó ültetőkártya-tartó és egy letisztult vendégkönyv.

 

Teremdekoráció, teríték és asztaldísz

rosegold rosegold rosegold

Talán a vendégektől legnagyobb figyelmet elsőként a terembe belépve a függő és asztali dekorációk kapják. Érdemes pasztell színekre vagy a fehér különböző árnyalataira építkezni, kiegészülve rosegold asztali futóval, evőeszközzel és vázával. Mivel dekoráció esetében nagy felületről beszélünk, ezt a kedvelt árnyalatot ajánlott másodlagos színként szerepeltetni. Hiszen tudjuk: a kevesebb néha több!

 

Menyasszonyi és koszorúslány ruhák

rosegold rosegold rosegold

A teremdekorációval ellentétben a ruha pont nem az a kategória, ahol spórolni kell a tündökléssel. Már nem csak a koszorúslányok, a menyasszonyok is – félredobva a megszokott fehér darabokat – egyre nagyobb előszeretettel használják ruháikon a különböző színeket. A rose gold esküvő témájára épülve, ne félj ebben az árnyalatban ragyogni, hisz a metálos csillogást az esküvő trend 2019-ben is előtérbe helyezi!

 

Csokrok, virágok

rosegold rosegold rosegold

Ha ragaszkodsz a hagyományokhoz, vagy örököltél egy álomszép, hófehér tüllcsodát, turbózd fel megjelenésedet egy natúr, de fémes színekkel tarkított menyasszonyi csokorral – garantáltan varázslatosan fogsz kinézni! Emellett az asztalon sorakozó ültetőkártyák és kristálypoharak közt is csodálatosan mutat egy-egy váza rózsaszín, fehér és metálos lakkal lefújt rose gold rózsa.

 

Kiegészítők, cipők és ékszerek

rosegold rosegold rose gold esküvő

A saját rosegold gyűrűd, hajdíszed és cipőd mellett ne feledkezz meg életed párjáról sem, hiszen a témához hűen, neki is illik egy apró kiegészítőt hordani a kiválasztott árnyalatban! Ugye, hogy mennyire ízlésesen elegáns hangulatot kölcsönöz a Nagy Napnak, ha nem egy nagy, hanem több apró tárgyon jeleníted meg ezt a feltűnő színt?

 

Az esküvői torta

rosegold rosegold rosegold

Sokak – főleg a gyermekek – által legjobban várt része az esküvőnek a torta felszeletelése. Manapság már nem lehet olyan ízt és kinézetet kitalálni, melyet a cukrászok ne tudnának megvalósítani számunkra! Belül édes, krémes töltelék, kívül fémes csillogású cukormáz, a tetején pedig egy hófehér sziluett tortadísz – kész is a rose gold esküvő tökéletes tortája!

 

Apró színfoltok

rosegold rosegold rosegold

A rose gold árnyalattal sosem lehet betelni, ugye? Talán a végtelenségig lehetne sorolni azokat az apróságokat, melyek teljessé tehetik menyegzőtök napját. Egy rosegold esküvő az arany és pasztellszínekkel díszített süteményekkel, a rozébor köszönőajándékokkal, pár színezett hajtinccsel vagy akár a metálosan csillogó LOVE lufikkal válhat kerek egésszé!

 

Ugye, hogy lehet a rose gold az álomesküvőd színe? 🙂

 

Az “Esküvői színpaletta” további bejegyzései is érdekelhetnek:

A képek forrása: Pinterest, Google

Pin It on Pinterest

Share This