Tengerészkék-fehér esküvő

Szerző: | 2019. 04. 01. | Esküvői színpaletta

Gondoltunk egyet, és megszületett az “Esküvői színpaletta” nevezetű cikksorozatunk. Havi egy bejegyzéssel várunk a blogon, melyben bemutatjuk a hónap színére, illetve színkombinációjára épülő esküvő teremdekorációját, menyasszonyi ruha inspirációkat. Ihletet adunk a meghívókhoz, csokrok összeállításához és a tortadíszítéshez egyaránt.

Ebben a hónapban a tengerészkék-fehér esküvő témájára esett a választásunk.

Hideg kontrasztok és sokféleség

Ezt a remek hideg színkombinációt igen változatos módon használhatjuk fel. Dominálhat a fehér, hogy a tengerészkék éppen csak fűszere legyen a palettának. De lehet hangsúlyosabb a tengerészkék is, ami egy merészebb választás.

A klasszikus vagy elegánsabb esküvőknek áll a legjobban ez a párosítás. Az erős kontrasztok fantasztikusan mutatnak a letisztult vonalakkal. Nézzük végig, mely esküvői kellék hogy öltheti magára ezeket a színeket!

Tengerészkék-fehér menyasszonyi csokor

A tengerészkék-fehér színkombinációja akkor is nyerő, ha a csokorról van szó. Választhatunk vibráló árnyalatokat, de a lágyabb pasztell megoldások is szemet gyönyörködtetők. A tengerészkéket alkalmazhatjuk szinte csak jelzésértékű elemként is.

Tengerészkék-fehér dekorációk

Ami az esküvői asztalt illeti, csodásan érvényesülnek az erős kontrasztok. Általában a terítő pompázik tengerészkékben, többi kellék pedig a fehérben. Természetesen a bátrak akár meg is cserélhetik a felállást.

Az ünnepi asztalon kívüli díszítéséhez is kiváló ez a színkombináció. A virágos kompozíciókból a legjobbat hozza ki, főleg ha fehér virággal készül el.

Bármilyen stílushoz is igazítjátok a dekorációt, néhány csinos lufira szükségetek lehet!

Tengerészkék-fehér esküvői torta

Minden esküvő egyik legfontosabb kelléke az esküvői torta. A nagy nap elengedhetetlen süteményének természetesen finomnak kell lennie. Emellett azonban minden kis részletének illenie kell a dekorációhoz is!

A tengerészkék-fehér párosa az esküvői tortákon is fantasztikusan mutat. Annak, hogy melyik szín dominál, csak a képzelet szabhat határt. A merészebb párok a teljes torta alapszínét is kérhetik tengerészkékben!

Tengerészkék-fehér esküvői meghívók

Kulcsfontosságú kellékei a nagy napnak az esküvői meghívók. Nem mindegy, hogy hívjuk meg szeretteinket a menyegzőre. A meghívó ugyanis az első dolog, ami ízelítőt adhat az esemény hangulatából.

Az tengerészkék-fehér párosítást mindenki kedve szerint használhatja. A letisztultabb, kortárs ötletek, de a klasszikusabb megoldások is jól mutatnak benne. Kísérletezni is lehet a különböző stílusok vegyítésével.

Tengerészkék-fehér esküvői ruha

A végére hagytuk a legfontosabb darabot, az esküvői ruhát. Korábban már írtunk 2019 esküvői ruha trendjeiről. Innen tudható, hogy akár a teljes ruha alapszíne lehet tengerészkék. Aki hű maradna a fehérhez, számos kék kiegészítő közül választhat.

Kapcsolódó cikkek

Esküvő a természetben
Esküvő a természetben

Esküvő a természetben

Egyre kevesebb pár képzeli el esküvőjének polgári ceremóniáját hivatalban. Ezzel szemben gyakran választják helyszínül a vacsorahelyszín kertjét vagy teraszát. Az sem ritka, hogy tóparti vagy lovas esküvőt választanak. Hasonlóan népszerűek az erdei vagy tisztáson rendezett menyegzők. De miért is olyan csábítóak ezek az ötletek? Nem utolsó sorban pedig mire kell figyelnünk a megvalósításkor?
Tovább olvasom

Pin It on Pinterest

Share This